Sunteți niște nerușinați lacomi, stimați magistrați

Ca să fie clar: aș avea dreptul și eu, ca ziarist, la pensie specială. Am refuzat să mă înscriu în organizația care gestionează această pomană. Nu știu nici un ziarist care să fi făcut demersuri să primească pensie specială. Dimpotrivă, t

Sursă: Sunteți niște nerușinați lacomi, stimați magistrați

One comment on “Sunteți niște nerușinați lacomi, stimați magistrați

 1. Scrisoare deschisa adresată…. grefierilor.

  Justiție mai corupta, mai nenorocita,mai plina de abuzuri și manarii, mai favorabilă infractorilor și necinstei ca în tara asta nu ai sa găsești niciunde. România a devenit paradisul fiscal al firmelor fantomă, al interlopilor căutați în întreaga lume, stau la relache în tara asta asa cum odată se ascundeau toți de la dictatori la capi ai mafiei în Argentina, Brazilia sau state bananiere.
  Îmi aduc aminte, eram aproape un copil mai mare, aveam vreo 20 de ani, atunci prima data l am văzut pe Valer Dorneanu la Camera Deputaților… el este tot p’acolo, chiar mult mai sus, în CCR și încasează zeci de mii de euro…. între timp eu sunt pensionar și trăiesc de 4 luni la propriu în mașină mea, de pe o zi pe alta, implorand pe Dumnezeu și toată pleiada de sfinți și închinandu ma la orice are forma crucii considerând în mintea mea prea distrusa de probleme cauzate de propria-mi țară ca poate este un semn divin. Sau scurs zeci de ani de democrație dar nu mai vad absolut niciun muncitor în stradă, sau miner, sau vreun tehnician sau, sau, sau… poate din cauza faptului ca aceste bresle ori sunt foarte mulțumite de venituri sau ca ele nu mai există.
  După cum vedeți, în România 20 20 există doar profesori năpăstuiți, medici muritori de foame care își cauta liniștea financiara doar prin state cu potențial, și magistrații. Aceștia din urmă prin segmentul grefierilor protestează…. au salarii de 10.000 lei și vor pensiile cum au fost calculate înainte, adică grase…. eu, mâine aveam proces. Exact mâine, 31.01.20 20 (20 20 exact ca madame Dancila care sa volatilizat și dispersat ca metanul dintr o… flatulatie) era a 2 înfățișare în fata instantei pentru un prejudiciu de câteva zeci de mii de euro munciți de mine în zeci de luni și trăind în cabina unui camion prin toată Europa, dar ce sa vezi… patronul, un individ…. sa gândit sa îmi dea teapa și mie și colegilor.De ce a făcut asta??? Pentru ca poate și face firma după firma apoi le baga în insolventa și nu mai vezi banii și, și, și…. urmezi cursul, vi în tara ca mine și dacă nu ai casa unde sa stai, stai în mașină și ce poți face în mașină? Mănânci dacă ai ce, te încălzești dacă ai cu ce, te îngrași, începi sa ai frici și temeri de tot felul după care urmează depresia, sentimentul de autoinvinovatire ca de, poate ți se trage de la pedeapsa divina ca i ai tras-o nevestelor prietenelor și în ultima instanta apelezi la… exact, doamna oarbă cu cantarul masii în mână. Și costa, și stai pe drumuri și aduna dovezi și constați cu stupoare ca ești victima unei înșelăciuni. Te plimbi cu TIR ul prin Europa, cari mărfuri de zeci de milioane de euro, traversezi zeci de granițe și vămi, ești controlat și verificat și în gaura… urechii de toate instituțiile Europene și de toate statele pe care le tranzitezi și când ajungi la ITM sa ceri un document din care sa reiasă ca în perioada….. ai lucrat și îți trebuie la dosar ptr tribunal, constați nu numai ca nu ți a plătit nimeni contribuțiile către stat, asigurări medicale, asigurări de muncă, dar stupoare, tu nici nu ai fost angajat. DE CE TOATE ACESTEA??? Ptr. ca legea permite.
  Acum sa revin, plătește avocat care surpriza este om de om și mai are nițel și își plătește singur reprezentarea, dormi și trăiești de pe 29 septembrie în mașină pe canapeaua din spate a mașinii pana… nu știu când, și iată justiția, fac grevă grefierii nemulțumiti de veniturile încasate, iar procesul meu stagnează, infractorul doarme liniștit la adăpostul legii timp în care își plasează toate cele materiale/financiare în posesia tertelor persoane și tu dacă grefierii vor fi plătiți și vor reveni la job, dacă judecătorii nu vor întra și ei în greva, poate în câțiva ani voi fi unul dintre mulții cu o hotărâre judecătorească favorabila, reprezentata de un act pus într o ramă pe ușa mașinii și gândind ma ca poate vreodată firma care ma furat o sa își reanceapa activitatea ca să îmi recuperez banii. Dar stai puțin, că infractorul este în litigiu și cu alți creditori și trebuie sa te pui la masa credala…. Acum, ce poate fi mai ușor ptr infractor? Sa pornești iar cu firma urmărită de fraieri, sau sa înființezi alta cu maxim 1000 lei cu tot cu capital social?
  Și ajungi sa te intrebi: “sa îmi fac singur dreptate? Sa iau o lopată și sa l aștept noaptea și sa l bag în spital? Sau poate sa vând datoria cămătarilor și sa îl facă foaie de ziar? Sau sa plătesc un drogat sa l facă terci?
  Și de ce ajung sa gândesc asta? Sunt bolnav la cap?
  El sta pe porc și bea tuica fiarta și eu stau de Crăciun și număr stelele pe digul farului din Mangalia din cauza lui și ma gândesc dacă și revelionul anului viitor îl voi prinde tot acolo?
  Și toate astea pentru ca legea permite, magistrații permit, ptr ca justiția permite.
  Acum sper ca aceasta postare sa fie distribuita și sa ajungă pe paginile magistraților și în special acum la voi, grefierii care va urlați indignarea fata de stat care va plătește salarii de 10.000lei.
  Tu grefierule, tu care vrei bani mulți și pensie mare te intreb, cu ce ești tu mai presus decât mine? Liceu, armata, școală militara revoluție cu arma pusa n cap de trupele care au pactizat cu poporu’, mineriade, 13-15 iunie aproape linșat în piața Universității, aproape linșat la a 2 mineriada la Palatul Cotroceni, mii de misiuni în toate locurile imaginabile păzind și ștergând la cur politicieni, același care acum fac pipi pe militari, noi toți păzind la liniștea voastră, a poporului român deci și a ta grefierule căci mâine dacă Trump ataca Iranul eu la 52 de ani plec la război ptr o tara aliata care ne este prietena doar într un sens, de la ei la noi…. 20 de ani de armata grefierule, 20 de ani de stat cu arma de gat, părăsit de familie, tot timpul cu bocceaua pregătită pe hol… 2chiloti,2 maieuri,2 per de șosete, deodorant, periuța etc… da, am fost plătit, dar când voi luați bani cu lopata noi militarii luam cât sa nu crapam, tu poți sa îți strigi nemulțumirea în strada, noi nu avem voie. Uitați va la voi, veniți la serviciu indolenți, bărboși, silfide, mașini de mașini și cereți, și vreți. Eu sunt militar de cariera pensionar și încă rezervist și am 2500 de lei pensie, un infarct, terminat de munca grea, plina de risc, de nopți nedormite, de mâncat la portbagaj. Te gândești grefierule ca tu când te întorci și îți iei nevasta în brate, cineva îți păzește curul? Și ție și lu’ nevasta ta. Știi ba grefierule ca exista piloți de reactor care au salariu poate mai mic ca al tau? Știi ba hartogarule ca exista pompieri care mor în foc ca să îți apere ție proprietatea ca poate nevasta ta a uitat fierul de călcat în priză? Știi ba grefierule că există oameni la forja care muncesc la zeci de grade? De sticlărie, de mineri de agricultori ai auzit? Fără truda noastră tu nici nu ai exista. De fapt voi magistrații sunteți corupți, ineficienți și vânduți.Mai multă valoare are staborul țigănesc decât voi corupților care mirosiți a șpagă.
  Aștept sa va duceți oulele prețioase la job, poate mai recuperez și eu ceva din paguba făcută de un infractor care că mulți alții sta la adăpost ptr ca voi sunteți nemultumiti și…. speciali.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.